torstai 15. tammikuuta 2009

Mikä Willa Mantskula?

Kuten kuvakin kertoo on Willa Mantskula vanha puutalo, Petäjäveden keskustassa. Olen ihanien ystävieni ja sukulaisteni avustuksella päätynyt ostamaan tämän pienen, punaisen tuvan jota tulemme viimeistään heinäkuussa 2009 asuttamaan lapsieni Akun ja Nean sekä kissojemme Mimmin ja Onnin kanssa.

Kaikki alkoi siitä kun vuokrankorotuksiin kyllästyneenä aloin katselemaan Petäjäveden alueelta omakotitaloa ja tämä tieto kantautui ystäväni Annen korviin. Hän sitten kertoi minulle VR-talosta, sittemmin Willa Mantskulaksi Artsin toimesta ristitystä ihanasta "mahdollisuuksien" talosta. Kävimme katsomassa taloa sunnuntaina 11.1.09 ja tänään 15.1. käväisin pankissa :) Ei siinä siis kauaa mietitty kun ostopäätös oli tehty! Niin ihana "mahdollisuuksien" talo se oli.....

Talo on ulkoa juuri viime kesänä rempattu mutta sisäpuoli tullaan laittamaan täysin uusiksi, tosin vanhaa lankkulattiaa/hirsiseinää ja muuta mahdollisuuksien mukaan säilyttäen ja entisöiden.

Tässä blogissa tulen kertomaan ja kuvaamaan remontin eri vaiheet jotta kaikki kiinnostuneet, niin läheltä kuin kaukaakin, voivat seurata miten remppa sujuu. Suunnitelmat ovat jo täydessä vauhdissa ja intoa riittää!!

2 kommenttia:

  1. Kyllä oli iloinen yllätys käydä paikan päällä ja nähdä kuinka mahtava paikka on.

    Tosiaan mahdollisuuksien talo. Aivan ihana.

    VastaaPoista
  2. onnea kirsi, tää on mahtavaa!!!!
    t:eeka&helmi

    VastaaPoista