keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Pihan viimeistelyä, maalamista....

Mantskulan pihapiiri on saanut "alustavan" kasvojenkohotuksen. Kaivinkonesetä kävi tasoittamassa muhkurat, kaivamassa kantoja, levittämässä soraa ja multaa ym ym. Vielä on paljon tehtävää mutta pääasia että homma on lähtenyt käyntiin.

Ami kävi maalaamassa ulko-ovet. Niistä tuli ihanat :) KIITOS ISKÄ!

Talon emäntä eli allekirjoittanut on kärsinyt ikävästä allergiasta viime viikosta alkaen ja ei ole siksi päässyt vielä tupsuttelemaan pihalla mitään! Karmeat vieroitusoireet..... MUTTA, 30.5 lauantaina pääsen tupsuttaamaan sillä äippä ja Kalle tulevat avukseni tekemään pihan viimeistelytöitä: soran ja mullan loppulevitystä, "siemennystä", perennapenkkien tekemistä, astinkivien sommittelua nurmikolle kulkuväyläksi ym ym.

Tässä samalla tiedoksi että se yksi ajatus mikä minulla oli (helppo arvata sillä minulla ei kovin usein leikkaa :) heh..) voitaisiin toteuttaa samalla eli että tähän elämäni toiseksi tärkeimpään ja rakkaimpaan projektiin osallistuneet ystävät toisivat omasta pihasta jotakin minkä haluaisivat istuttaa Mantskulan pihaan. Eli jotakin perinteistä, vanhaan pihaan sopivaa (mielellään helppohoitoista)....

Aurinkoisin terveisin,

Mantsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti